для поиска точной фразы используйте кавычки, например, "юридические услуги" помощь


4 квітня, в 7 містах України (Києві, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Луганську, Тернополі та Чернівцях) пройшли допрем’єрні покази документального фільму власного виробництва телеканалу «Інтер» - «Квітка. Голос у єдиному екземплярі».
 
Фільм присвячений дивовижно зворушливому таланту славетної співачки, ніжним голосом якої захоплювалися наші українські знаменитості, на її піснях виховувалось нове покоління етно-зірок. Навіть її ім’я звучить, як пісня - Квітка Цісик… Автори фільму «Квітка. Голос у єдиному екземплярі» спробували дослідити, у чому феномен цієї людини. Вони намагалися знайти відповідь на питання - чому протягом не одного десятиліття пісні у виконанні Квітки Цісик справляють на людей справді гіпнотичне враження.
 
 Її янгольський голос дійсно неможливо забути. Слухаючи це хвилююче колоратурне сопрано: класичні «Два кольори», «Черемшина», «Я піду в далекі гори», «Чуєш, брате мій», неможливо залишатися байдужим. Так було 30 років тому, так є і сьогодні - над справжнім співом душі та серця не має влади час. І доказ тому – переповнені зали. Кінопоказ у всіх семи містах відбувся при цілковитому аншлазі. В Чернівцях кількість бажаючих подивитися стрічку була настільки велика, що кінозал не зміг вмістити всіх глядачів, тому організаторам довелося провести додатковий другий сеанс.
 
Ім’я Цісик об’єднало та зібрало людей кількох поколінь: подивитися стрічку приходили родинами, компаніями, гуртами, мами тримали маленьких дітей на руках, а в залі поряд сиділи люди похилого віку і молодь. Щоб побачити кінофільм, на допрем’єрний показ приїжджали люди з інших регіонів України, так до Луганську приїхали представники севастопольської організації Спілки офіцерів України.
 
В Київ на показ у Будинку кіно зібралося більше 600 чоловік, серед яких і такі відомі особистості, як Ніна та Антоніна Матвієнко, Віктор Павлік, Наталя Валевська, ведучі Світлана Леонтьєва, Ганна Панова та Олег Панюта. Ведучою заходу стала Ганна Гомонай. Вона розповідає: «Фільм дивилися дуже уважно. Сама бачила, як в деяких глядачів під час перегляду на очах виступали сльози. Особливо приємно було, коли після закінчення трансляції фільму зал сколихнули бурхливі оплески. Особисто для мене пісні Квітки Цісик дуже рідні - це  моя давня і справжня любов. І я пишаюся, що  телеканал «Інтер» зробив фільм, в якому розкрив невідомі факти її життя, показав унікальні архіви. І, головне, довів: талант Квітки Цісик  - поза часом і географічним виміром".
 
«Я дуже радий, що вдалося реалізувати ініціативу керівника Інтер Медіа Груп Ганни Безлюдної і зняти цей фільм – говорить головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін, - Коли Квітка заспівала українські пісні з такою щирою любов’ю – вона дуже багато для нас зробила. І ми хотіли зробити щось для неї. Для мене Квітка – це людина, яка магією свого голосу щоразу змушує замислитися, що таке українська пісня, що таке людський талант, що таке життя. Це добре, що у її день народження на прем’єру прийшло стільки людей, які люблять Квітку. Я впевнений – вона б цьому зраділа».
 
Загалом допрем’єрні покази відвідало більше 2000 людей.