для поиска точной фразы используйте кавычки, например, "юридические услуги" помощь
 Конституція України Стаття 142. Матеріальною і фінансовою основою місцевого самоврядування є Рухоме й Нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, Інші кошти, земля, Природні ресурси, Що є у власності територіальних громад
Слово "основа" треба розуміти так-основа, як фундамент чогось і утримує саме визначення того, що знаходиться на її поверхності. На її поверхні знаходиться поняття Громада (община). Тобто якщо немає основи, то й немає самої громади. Тобто, якщо дана основа буде дробитися, то і в наслідку зникає те, що на неї повинно спиратися і існувати. 
   Висновок : здійснюючи розбазарювання "Рухомого і Нерухомого майна, доходів місцевіх бюджетів, інших коштів, земли, природніх ресурсів, що є у власності територіальних громад» - це підривати основу самого існування громади з відповідними наслідками, це породить закон природи - де виживає сильніший.А воно нам треба, скажіть??? 
   Конституція України Стаття 143. Теріторіальні громади села, селища, Міста безпосередню або через утворені ними органи місцевого самоврядування управляють майном, ..
   Зверніть увагу, що органи місцевого самоврядування, які не мають засновника з правами власника-громади і самі, від свого імені, реєстрували себе у державному реєстрі як юридичні особи (зараз йде перереєстрація і я не уявляю, як вони збираються викручуватися) наділені правом лише УПРАВЛЯТИ майном і вищеописаним по тексту. 
   В образі для розуміння це приклад, коли ви даєте довіреність на управління автомобілем. Тобто, він управляти майном вашим може, але вчиняти юридичні дії (техогляд, продаж) він, ну ніяк, не може! Конституційне устрій України не дає і не делегує їм на це повноважень, це закон прямої дії, як і не наділяємо їх правом на це і ми з вами.
    А тепер подивіться на Польщу, чому там не з'явилися олігархи і міста мають пристойний європейський вигляд? Там комунальну власність здають тільки в аренду.На перші п'ять років просто здають за один злотий на місяць, поки орендар не зробить ремонт використовуваного об'екта. І лише потім, коли налагодить бізнес починає сплачувати встановлену і обговорену орендну плату. Та це - вже тонкощі, які вже продумані і готові до використання. Питання в іншому. Хіба це потрібно тим депутатам і майбутнім кандидатам у депутати міськради, яких обирає нічого не розуміючий народ. Мірилом справедливості не є більшість голосів! На цьому Вас і ловлять, коли говорять, що народ розумний і знає, що робить. Він знає тільки те, що вкладають їм у голову зацікавлені в особистій наживі представники напівлегального місцевого самоврядування та таких же місцевих органів виконавчої влади (державної), так як закони зовсім суперечать тому, що вони роблять або мають намір робити.